Wimjan Rietdijk

Vrijdag 19 oktober

Sneller dan verwacht hebben we een nieuwere camper gekocht die we op de dinsdag in de herfstvakantie konden halen. Dus Frankrijk ging niet door, maar dat was totaal niet erg!

Op vrijdagochtend namen we de bus mee naar het werk. N a het werk rijden we naar Bakkeveen om dit weekend afscheid te nemen van oude Cnorrie. We staan op een prima CP op de camping.
Zaterdag hebben we met schitterend weer een heksen trail gedaan en ze allemaal kunnen vinden. De geocaches lagen in een bos dat in mooie herfstkleuren was getooid.
Op zondag rijden we in alle rust weer naar Rottum om alles uit de bus te halen en in de bieb te plaatsen.
Wat heeft een mens toch een hoop troep in de bus. Ik moet nog zien of alles er weer inpast. Maandag heeft Paulien er nog een poetslap doorgehaald en Ouwe Cnor (zo heet ie inmiddels in onze herinnering). Wat zag de bus er toch nog mooi uit: waarom doe je zoiets weg?

Dinsdag 23 oktober

In alle vroegte rijden we naar Henk Pen in Haaksbergen waar we om half 11 een afspraak hadden. Ouwe Cnor haalde het met gemak en ik parkeerde hem voor de zaak.
Na een eerste bakkie koffie kregen we een anderhalf uur durende rondleiding door onze nieuwe bus. Het was erg leuk en onze verwondering was groot: alle mogelijkheden en alles werkte. Een pracht camper!
Na deze rondleiding eerst nog maar even een koffie en daarna mocht Paulien, met klotsende oksels, het bedrag pinnen. Het ging allemaal goed en na het laatste papierwerk en overige formaliteiten ruilden we de sleutelbossen en waren we de trotse eigenaars van deze prachtige bus.
Ik reed in volle vaart ( wat een pk's) naar huis om weer in te gaan laden. (waar laat je alles zo gauw --> in de doucheruimte dus, later wel zien) en reden we naar Wierden, CP Wijngaard Baan om met Jessica, Gerard en Lucas onder het genot van een glas champagne onze bus in te wijden.

De eerste nacht fantastisch geslapen, lekker al onder het donzen dekbed.