Wimjan Rietdijk

Dinsag 1 januari 2019

Uitslapen was er niet bij. Er was een gezamelijk koeffie drinken in de kantine ter afsluiting van een paar geweldige dagen.
Na dit gezellig samen zijn vertrokken de meeste campers en bleven we met nog maar een klein aantal achter.

Aan het eind van de middag vertrokken we op de fiets naar Johan en Joannetta voor onze traditionele nieuwjaarsborrel met Paulien haar broers en zussen.
Het werd een heel gezellige middag / avond met elkaar.

We hadden met een stel in een camperbus afgesproken dat, als we niet al te laat thuis waren we samen nog een borrel zouden drinken in de kantine. Het werd een gezellige avond met z'n vieren.

Woensdag 2 januari

Vandaag lekker uitgeslapen en na de koffie op de fiets naar Delden. We slenteren wat door het dorp en doen nog wat laatste inkopen. Na een bakkie in een restaurant weer rustig terug op de fiets.

Aan het eind van de middag een verrassing! Jessica, Gerard en Lucas op bezoek voor een nieuwjaarsborrel.
Paulien en ik genieten van Lucas en ik mag hem z'n fles geven. We hebben er van genoten en het was een mooie afsluiting van onze dagen in Bentelo.

Donderdag 3 januari

Vanmorgen de boel ingepakt en John bedankt voor het fantastische verblijf, en alle moeite die hij en zijn vrouw Irma allemaal gedaan hebben om het al die camperaars het naar de zin te maken.
Vannacht en vandfaag waren wij de laatsten.

Het plan is om naar de jachthaven van Ter Apel te gaan. Helaas vinden wij het er iets te troosteloos en we besluiten om door te rijden naar Blijham / Oude Pekela. De turfstee heet het camperpark en waar we een zonnige plek uitzoeken.

Omdat we morgen weer naar Rottum gaan besluiten we een hapje bij de chinees te gaan doen om deze vakantie af te sluiten.

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar reisverslagen 2019