Wimjan Rietdijk

Zondag 17 februari

Na een gezellige start van de vakantie in Ermelo met een paar familieleden vandaag door naar Zeeland. Ouddorp op de grens van Zuid Holland en Zeeland op de brouwersdam is het doel. We staan op een CP van het Landal park Port Zelande. Een mooie plek en omdat het februari is nog niet echt druk op het park.
We brengen de dag door met in de zon zitten en rondkijken op het park. Als afsluiting een drankje op één van de terassen,


Maandag 18 februari

Vandaag over de Brouwersdam naar Scharrendijke gefietst, daarna over de dijk verder gefietst via Den Osse naar Brouwershaven, om daar op het terras bij "Moeders bij de markt" een lekker bakkie te doen.
We prberen nog 2 caches te doen waar er 1 niet is gevonden.
Daarna weer terug over de dijk naar de camping, maar voordat we daar aankwamen eerst bij paal 16 in het zonnetje op een terras wat gedronken en genoten van het geweldige weer.

Terug op de camping nog een duik genomen in het subtropisch zwembad en zelfs buiten gezwommen, een hele leuke ervaring in februari.

's Avonds lekker geluierd in de bus die op een prima verharde |CP staat met verwarmd sanitair.

Dinsdag 19 februari

Vandaag willen we weer een mooie fietstocht maken door het Zeeuwse land. Renesse is ons doel. De zon schijnt en we hebben er heel veel zin in. Eenmaal op de dam merken we dat er een enorme harde wind staat en die is in februari nog wel heel koud. Maar goed we zijn bikkels en fietsten dus gewoon door. Aangekomen in Renesse een terras opgezochty om achter het glas in de zon warm te worden.
Na de koffie heb ik een nieuw dik fleecejack gekocht waardoor Paulien mijn oude als extra jas aan kon doen.

Teruggefietst, nu de wind in de rug maar nog steeds vol in de zon. Vandaag afgesloten bij paal 20, dit keer binnen omdat de wind op het terras zitten niet toeliet.
Bij thuiskomst de fietsen weer achterop de camper gezet klaar voor vertrek.

's Avonds in de bus bekeken waar de volgende dag de reis heen zou gaan: Schagen in Noord Hollandwerd het. De makelaar van Martine Bijl, tsja....

Klik op de foto voor een vergroting

naar de volgende pagina

Terug naar reisverslagen 2019