Wimjan Rietdijk

Etappe 11 Helllendoorn - Holten 16 Km

Maandag 26 april 2021

Vanmorgen vroeg opgestaan om in alle rust te ontbijten en de rugzakken te pakken voor etappe 11 van het PP, van Hellendoorn naar Holten, van 16 kilometer.

De zon scheen al volop en we vertrokken om 8 uur, inmiddels zonder winterjassen, naar het station Holten om via een tussenstop in Wierden naar Nijverdal te gaan. In Wierden stond Jessica op het station om ons te begroeten, fantastisch. Daarna naar Nijverdal on vandaaruit terug te lopen naar de camper.
Net na Nijverdal liepen we langs een Joods monument waar we uiteraard even bij stil stonden. Iets om nooit te vergeten. En vlak daarna een heel mooie schaapskooi. Het begit dus goed vandaag.

Klik hier voor de route.

Het was een prachtige tocht over de Sallandse heuvelrug, veel glooiingen en prachtige natuur om tegen het middaguur boven op de Holterberg onze lunch te nuttigen bestaande uit een soepje een gekookt eitje en drie boterhammetjes. Daarna onderweg nog een koffie en thee stop met onze allerlaatste Rottumer haverkoek. Het laatste stukje naar Holten hoopten we nog op iets to go maar dat was er niet helaas, dus maar terug naar de camper om daar in het zonnetje na te genieten van een prachtige dag.

Morgen een rustdag en dan woensdag, als alles goed gaat, de volgende etappe PP van Holten naar Laren. Vandaag genieten we verder van het zonnetje, die fikt er lekker op los. Nog 2 nachtjes slapen en dan gaan de terrassen weer open van
12 – 18 uur YEEEAAAAAHHHHHH!

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar het dagoverzicht