Wimjan Rietdijk

Etappe 12 Holten - Laren 15 Km

Woensdag 28 april 2021

Vanmorgen vroeg opgestaan om in alle rust te ontbijten en de rugzakken in te pakken voor etappe 12 van het PP, van Holten naar Laren, Gelderland, te lopen. We verlate vandaag Overijsel en gaan verder in Gelderland. De lengte van de etappe is 15 kilometer dus een korte tocht.

Klik hier voor de route.


Het wordt een memorabele dag maar dat later,
We lopen vandaag de etappe van zuid naar noord en dus pakken we om half negen de trein naar Deventer om daar op de bus naar Laren te stappen. Om 9.55 uur starten we de etappe terug naar Holten. Het was wederom een prachtige etappe met onderweg leuke ontmoetingen met andere wandelaars. Na 15 kilometer de ULTIEME BELONING: een Terras!!! In Holten, ze mochten vandaag om 12.00 uur open en het was feest! We hebben lekker in het zonnetje genoten van een biertje, een mojito en veel blije gezichten, voor ons was de laatste keer op een terras 14 oktober 2020, al weer 6 maanden geleden.

Na dit mooie moment weer naar de CP waar ik mijn voeten liet verzorgen door Paulien. Heerlijk gewoon.

Het was weer een heerlijke dag. Morgen gaan we weer verder richting Vorden om het eerste boekje uit te lopen. Na Vorden gaan we verder in boekje 2. Word ook wel tijd na 17 jaar 😊

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar het dagoverzicht