Wimjan Rietdijk

27 t/m 30 augustus
Haaksbergen

Donderdag 27 augustus.

Toen we thuiskwamenvan vakantie stond onze gerepareerde camper, we noemen hem foute Cnor, op de oprit.
Dus meteen maar schoongespoten, gezogen en gesopt van binnen en van buiten en een nafspraak met Henk Pen gemaakt om hem eindelijk in te ruilen.

Dus vandaag na het werk in kolone, met 2 campers, naar Bentelo geredenom daar een nacht bij John en Irma door te brfengen.

Heel Corona proof zal ik maar zeggen.

Gezellig met John bijgekletst onder het genot van een drankje.

Vrijdag 28 augustus

Vanmorgen op tijd opgestaan en rustig aan gedaan, lekker relaxet.
Tegen een uur of 10 zijn richting Haaksbergen gereden en ondanks ons inruilcontract was het toch wel spannend hoe het zou gaan.

Meneer Frank vroeg om de sleutels, het spannendste moment, maar toen hij terug kwam kon hij melden dat de camper goed gekeurd was en dat we er goed voor gezorgd hadden en dat is natuurlijk ook zo. We hebben alle poetserij niet voor niets gedaan.

Hij ging met de papieren aan de slag en binnen 3 kwartier was de camper van eigenaar gewisseld en stond er een leuk bedrag bijgeschreven op onze rekening.

We hebben uiteraardnog even rondgekeken maar door corona zijn campers booming bussiness en er stonden er niet eens zo veel.

(Ter info: onze oude camper was uiteindelijk 3 weken later weer verkocht)


Na alles afgehandeld te hebben zijn we naar de dichtsbijzijnde camping Scholtenhage gereden om hier 2 nachten te blijven.

Hopelijk werkt het weer een beetje mee, tot nu toe droog en proosten we op een terras op de gelukte inruil.
We zijnopgelucht dat de camper nu echt weg is, hoe mooi hij ook is.

Zaterdag 29 augustus

We ontdekken dat het sanitair op deze camping zelfs op de fiets heel ver weg is en dat het metname
's morgens voor de douche heel lastig is.
We besluiten om verder te gaan. één kilometer verderop ligt nog een camping, zelfs met een overdekt zwembad en we besluiten daar heen te rijden.
Paulien op de fiets en ik met de bus. De camping, 't Stien'n boer, ziet er prima uit en we besluiten hier de rest van het weekend te blijven.

Nadat alles was uitgepakt hebben we een heerlijke koffie gedaan in de Theeschenkerij voor aan bij de camping. Daarna gezwommen en lekker in de zon bij de bus gelummeld.

Aan het eind van de middag Haaksbergen ingefietst voor een mooie bos bloemen en daarna naar Annie en Herman, een nicht van Paulien en haar man die hier wonen, om te borrelen en te eten. Het was heel gezellig.

Zo gezellig dat we besloten niet meer op de fiets terug te gaan maar met een taxi.

De volgende morgen, na een heerlijke duik hebben we alles weer ingepakt en zijn naar Annie en Herman gereden. Daar de fietsen weer in de bus gedaan en na een heerlijke bak koffie weer naar huis gereden.

Het was een heerlijk weekend.

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar reisverslagen 2020